Λίγα λόγια για μας

Πολύ κοντά στον Μυθικό Όλυμπο και στο κέντρο του Πυθίου, ο “Θρόνος ”είναι ένας φιλόξενος χώρος για εσάς που αγαπάτε το παραδοσιακό φαγητό.

Με την επιμέλεια και συνεχή επίβλεψη του chef Σάκη Κατή και της Γιάννας Μέλλιου, ο “Θρόνος ”δημιουργήθηκε για να απολαύσετε γεύσεις παραδοσιακές παντρεμένες με την σύγχρονη επαγγελματική εμπειρία ,με τον τρόπο που μόνο ο ίδιος ξέρει αλλά και με τη διαχρονικότητα της υγιεινής Μεσογειακής κουζίνας.

Τα πιάτα επιλεγμένα,προσεγμένα στη γεύση αλλά και στο art de la table.Απευθύνονται τόσο σε Ελληνες αλλά και σε ξένους επισκέπτες και γενικά σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι ξεχωριστό.Ήδη έχουν ξεχωρίσει στην προτίμηση του κοινού…”Χασαποταβάς ”, “Κεμπάμ χοιρινό και κοτόπουλο”, “Μπιφτέκι “, αλλά και όλα τα φρέσκα πιάτα της ώρας.

Το πιάτο ημέρας που είναι πάντα κάτι ιδιαίτερο που αξίζει να δοκιμάσετε.

Επιπλέον για τους λάτρεις του καλού κρασιού, βρίσκεται το κελάρι εντός του καταστήματος με τα τοπικά κρασιά παραγωγής του “Θρόνος” που υπόσχεται να σας καθηλώσει γευστικά!

Την διεύθυνση του εστιατορίου έχει αναλάβει ο εξειδικευμένος σε θέματα κρασιού και συνδυασμών γεύσεων Αθανάσιος Κατής.Η νέα λίστα κρασιών περιλαμβάνει αφρώδη,ειδικές επιλογές οίνων,μικρούς παραγωγούς,κρασί σε ποτήρι, αλλά και συνοδευτικά ποτά και παλαιωμένα αποστάγματα ώστε να νιώθετε τόσο τη γεύση όσο και την επίγευση των επιλογών σας.

Το εστιατόριο διαθέτει ανοιχτή κουζίνα ενώ τα άνετα τραπεζο-καθίσματα,αλλά και το μοναστηριακό του τραπέζι για μεγάλες παρέες σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή.Ο χώρος του εστιατορίου είναι ενιαίος και μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό ατόμων, με τη διακόσμηση να αποπνέει μια ηρεμία σε συνδυασμό με την πέτρα και το ξύλο , που πραγματικά θυμίζει εστιατόριο σε χιονισμένες βουνοπλαγιές.

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενήσουμε επαγγελματικά γεύματα με μενού και σε private hall με projector.Ειδικά για τα επαγγελματικά γεύματα υπάρχει και η δυνατότητα parking.

Ο “Θρόνος ”είναι κατάλληλος για γεύμα ή για δείπνο έως αργά,ειδικά για εσάς που έχετε “γαστρονομικές γευστικές ανησυχίες”…είτε για επαγγελματική κουβέντα είτε για μια χαλαρή έξοδο ακόμα και για διασκέδαση μέχρι πρωίας τις μέρες με ζωντανή μουσική , ο “Θρόνος” υπόσχεται πραγματικά να ικανοποιήσει όλες τις αισθήσεις σας!