Η ιστορία μας

Λειτουργούμε ως οικογενειακή επιχείρηση στο χώρο από το 1999. Με προηγούμενη εμπειρία από παρόμοια δραστηριότητα από το 1993.

Η ιστορία μας

Η ιστορία μας

Η ανάγκη μας, ως νέοι, σε ένα ζωντανό χωριό, να απολαμβάνουμε καλά μεζεδάκια και τσίπουρα με την παρέα μας, ήταν το έναυσμα για όσα δημιουργήσαμε.


Αξιοποιήσαμε ένα παλιό καφενεδάκι στην πλατεία του χωριού, καθιστώντας το χώρο, σημείο αναφοράς για αρκετά χρόνια! Μεταφέραμε μια παράδοση που είχαν πολλές οικογένειες συγχωριανών μας, που δραστηριοποιούνταν σε μεζεδοπωλεία και ταβέρνες (κυρίως της Θεσσαλονίκης) και την παντρέψαμε με τοπικά εδέσματα και τσίπουρα παραγωγής μας.

Η ιστορία μας

Έτσι ξεκίνησαν όλα!


  • Το άλμα
Η ιστορία μας

Η σταθερή πελατεία μας και η ανάγκη ποιοτικότερης παροχής υπηρεσιών.

Η ιστορία μας

Ασφαλώς η πλατεία πάντα αποτελεί πόλο έλξης, αλλά η ανάγκη να έχουμε δικό μας και όπως τον θέλουμε χώρο έκλεισε έναν σημαντικό κύκλο 6 ετών.
Με ίδια συμμετοχή και ένα πρόγραμμα χρηματοδότησης από το ΥΠ. Γεωργίας δημιουργήσαμε από την αρχή με υλικά της περιοχής (πέτρα Ολύμπου και ξύλο) έναν φιλόξενο χώρο.


  • Το παλιό και το νέο
Η ιστορία μας

Η πείρα και η όρεξη για να βελτιωθούμε σε συνδυασμό με τις σύγχρονες απαιτήσεις της περιοχής.

Ασφαλώς κάθε νέα προσπάθεια αποτελεί πεδίο δοκιμασίας και για μας μα και για ένα κοινό που είναι έτσι και αλλιώς απαιτητικό.

Η ιστορία μας

Τολμήσαμε να δώσουμε νέο επίπεδο service χωρίς να αλλοιώσουμε τον χαρακτήρα της κουζίνας και του μενού από τα παραδοσιακά πιάτα ως τα τοπικά κρασιά που δεν μπορούσαμε στο παρελθόν λόγω χώρου.
Προτείναμε παράλληλα νέες επιλογές που δεν ξεφεύγουν από την παραολύμπια κουλτούρα και κουζίνα.

  • Η επιβεβαίωση
Η ιστορία μας

Διαχρονική εμπιστοσύνη από πελάτες της περιοχής και σχεδόν από όλη την Ελλάδα.

Στα  20 χρόνια λειτουργίας έχουμε στιγμές σαν αυτές.

Και συνεχίζουμε…